Thursday, 10 May 2012

menghitung hari

Alahmdulillah.. minggu ni baby da 36weeks bersamaan 8bulan ++ 
tak sabar rasanya nak lihat wajah little caliph ni ..

masa check-up selasa hari tu , baby da berada kedudukan yang betul.. kepala da kat bawah..
cuma belum engage je.. 
berat baby 2437g :) hope nanti da cukup bulan berat baby bertambah la ke 2.8 kg ye syg.. hehe
bersyukur sgt semuanya ok..

lepas ni start check-up seminggu sekali kat Klinik Kesihatan Kurnia (KKK).. 
mana taknya, sekarang tengah dok menghitung hari je.. tinggal 25 hari lagi baby akan melihat dunia 
Allahu akbar ! tak sabar & debaran yang amat sangat .

dear baby ummi , semoga urusan kita dipermudahkan Allah. Ummi harap anak ummi kuat di dalam perut ummi. tak lama je lagi sayang.. Kuatkan dirimu ye syg ummi.. ummi & abah menanti mu dengan penuh kesyukuran & kesabaran :) satu-satunya Anugerah terindah dari Allah buat ummi & abah ..
I love you. 


No comments:

Post a Comment